Bestepadel.nl

Dunlop Galactica Padel Racket Review

Dunlop Galactica

Inhoudsopgave

Padel is een snelle en intensieve sport. Om hier zo goed mogelijk in te worden, heb je een goede racket nodig. Dunlop heeft daarom de Galactica padel serie rackets ontworpen. In dit artikel lees je alles over deze rackets en of ze ook geschikt zijn voor jou!

Dunlop Galactica

Ten eerste is het Galactica padelracket gemaakt met een frame van koolstofvezel (Japans carbon). Dit zorgt ervoor dat het stevig en duurzaam is, waardoor het tegen een stootje kan. Het racket heeft ook een oversized kop, waardoor je meer power in je slagen krijgt. Het gewicht van het racket is 365 gram. En heeft een goede gewichtsverhouding waardoor de balans gelijkmatig verdeeld is.

Qua design heeft het Galactica padelracket een uniek spiraalontwerp op het slagvlak van het racket. Dit draagt niet alleen bij aan de esthetiek van het racket, maar verbetert ook de controle tijdens het spelen.

Testen van de Dunlop Galactica Team

Bij het testen van dit racket vonden we dat het veel kracht en controle bood tijdens het spelen. Het koolstofvezel frame zorgde er ook voor dat onze slagen nauwkeurig en consistent waren, wat leidde tot betere algemene prestaties op de baan

In het algemeen raden we aan het Dunlop Galactica Team padelracket voor gemiddelde tot gevorderde spelers die op zoek zijn naar een duurzaam racket met hoge prestaties. Dit racket is favoriet bij WPT speler Juan Mieres.

Probeer het eens en zie hoe het je spel verbetert!

Dunlop Galactica Junior Padel Racket

Dunlop biedt ook een junior versie van het Galactic padel racket, speciaal ontworpen voor jongere spelers. Dit racket heeft een kleiner clubhoofd en een lichter frame, waardoor het gemakkelijker te hanteren is voor kinderen die net beginnen met de sport

Dus of je nu een ervaren speler bent of net begint met padel, het Dunlop Galactic padelracket is het bekijken waard. Probeer het eens en zie hoe het je spel kan verbeteren!

Inhoudsopgave