Bestepadel.nl

Dunlop Padel Racket

Dunlop padel

Inhoudsopgave

BEGINNERS

Dunlop Rocket

DUNLOP Rocket Ultra

De Dunlop Rocket Ultra is er voor de beginnende padel speler.

GEMIDDELDE

Dunlop Galactica Control

Dunlop Galactica Control

De Dunlop Galactica Control is er voor de beginnende en gemiddelde speler.

GEVORDERDE

Dunlop Blitz

Dunlop Blitz Elite

De Dunlop Blitz Elite is er voor de gevorderde speler.

https://bestepadel.nl/dunlop-galactica-padel-racket-review/Opzoek naar een Dunlop padel racket? Een padelracket kopen, klinkt als een best makkelijk opgave toch? Je zoekt op ‘padel rackets’ en je krijgt gelijk een groot aanbod van allemaal verschillende padelrackets. Je kijkt naar de rackets en besluit om voor je favoriete kleur te gaan, maar is dat wel de juiste keuze? Snel genoeg zul je erachter komen dat er veel verschil zit in de padelrackets en heb je misschien de verkeerde keuze gemaakt. Laat je daarom altijd adviseren door iemand die er verstand van heeft zoals wij bij Bestepadel.nl Lees verder om het juiste padelracket te vinden voor jezelf.

Gevolgen verkeerd padel racket

Het kopen van een verkeerd padelracket is niet alleen zonde van het geld, ook kan het namelijk invloed hebben op je speelwijze en je lichaam. Door het kopen van verkeerd padelracket die achteraf slecht blijkt te zijn is de kans op een blessure aanzienlijk groter.

Dunlop racket

Om deze verkeerde besluiten te voorkomen hebben wij voor jou een overzicht gemaakt van de beste Dunlop padel rackets van junior tot gevorderde.

Deze Dunlop padel rackets bestaan uit drie delen: het profiel, de kern en het slag oppervlak van het racket.

Het profiel is het gedeelte rondom de rand van het racket, de kern is de binnenkant van het racket, deze is bij Dunlop ook weer verkrijgbaar in verschillende soorten materiaal.

Tot slot is het slag oppervlak het gedeelte wat de kern van het racket bedekt

Dunlop Galatica Light Padel Racket (junior)

Dit racket is een ideaal racket voor jonge kinderen en junioren die op zoek zijn naar een racket dat kracht en comfort geeft. Het frame van dit racket is gemaakt van Graphite, dat is ideaal voor beginners en gelegenheids spelers.

Het padelracket heeft een hybride headshape voor extra power met een brede sweet spot. Het racket is licht van gewicht wat voor de beginnende kinderen ideaal is om hierdoor te spelen.

Dit zorgt ervoor dat je tijdens het spelen goede controle hebt en je gemakkelijk wendbaar bent.

Het Dunlop junior padelracket is een mooi padel racket met een strak design, maak je eerste slagen met dit racket. Door de standaard hole verdeling helpt dit beginners en kinderen om consisterende slagen te spelen.

Dit racket zorgt ervoor dat jij extra vermogen hebt bij lage zwenk snelheden.

Op zoek naar informatie over het volwassen Dunlop Galactica racket?
Lees hier onze review over Dunlop Galactica Team

Dunlop padel racket voor beginner

De Dunlop Rocket Ultra is een eenvoudig te bespelen padel racket en ideaal geschikt voor de beginnende padel speler.

Dit racket is voor spelers die op zoek zijn naar comfort en gemak. Het racket maakt dat mogelijk dankzij de grote, het ronde bladvorm en de zeer flexibele materialen waar het van gemaakt is.

Het ronde blad zorgt ervoor dat jouw slag oppervlak in het midden zit. Dit is belangrijk voor beginners, omdat je hierdoor makkelijker de padelbal naar de kant van jouw tegenstander kunt slaan. Het frame bestaat uit grafiet, wat zorgt voor extra duurzaamheid. Daarom is dit racket extra geschikt voor beginners en recreanten die zin hebben om een potje te padellen.

Dunlop padel racket voor gevorderden

De Dunlop Blitz Elite is ontwikkeld voor veelzijdige spelers op een gemiddeld niveau. Dit racket beschikt over een hybride vorm dat tussen een ronde en druppelvorm in zit.

Hierdoor beschikt de Blitz Elite over veel controle en voldoende power. Dit racket is ontwikkeld met materialen van de hoogste kwaliteit voor meer controle, meer power en natuurlijk een langere levensduur van het racket.

Het frame van dit racket is volledig gemaakt van carbon, het blad van het racket is ook versterkt met lagen van carbon en een toplaag van grafiet. Het blad heeft een ruwe finish zodat er meer effect aan de slagen gegeven kan worden.

Dunlop Galactica Control

De Dunlop Galactica Control is een padel racket voor de gevorderde speler. Dit racket is voor spelers die echt op zoek zijn naar de ultieme controle en allround prestaties.

Door dit racket zul je merken dat je prestaties echt zullen toenemen en jij hierdoor jezelf nog beter zult ontwikkelen.

Natuurlijk is dit racket ook voor beginners maar wij raden dit racket eerder aan voor padel spelers die al enige ervaring hebben in het spelletje. Het racket heeft op het blad een schuurpapier structuur, dit is om meer wending te geven aan de bal.

Dankzij het ronde blad en de gelijkmatige balans heb jij veel meer controle.

Momenteel is dit het beste padel racket van Dunlop voor de allround speler. Het gewicht van het racket is 365 gram. De kern bestaat uit Dunlop Pro EVA-materiaal en het frame is volledig carbon.

Dunlop Rapid Power 3.0

De Dunlop Rapid Power 3.0 is een padel racket dat geschikt is voor zowel de beginnende als gevorderde padel speler. Dit padel racket is ideaal voor spelers de een combinatie zoeken tussen het hebben van de controle en power tijdens hun potje padel. De Dunlop Rapid Power 2.0 beschikt over een hybrid bladvorm, dit zit tussen een rond en druppel bladvorm in. Het racket bevat grafiet, dit zorgt voor meer kracht en zacht rubber om het raakoppervlak te vergroten.

Dunlop padel tas

Nu je jou geschikte padel racket gevonden hebt, is het nu tijd voor de tas. Dit is handig en fijn om te hebben zodat jouw padel racket niet beschadigd, maar ook is het handig om te hebben om ervoor te zorgen dat jij al je spullen bij elkaar kunt houden zonder dat je het kwijtraakt.

In de Dunlop padel tas is genoeg ruimte voor je sportkleding, de padel ballen, je padel racket en een bidon. Sommige Dunlop padel tassen hebben zelfs ruimte voor 6 padel rackets. Je kan er dan ook voor kiezen om de overige ruimte te gebruiken voor je padel kleding.

Inhoudsopgave