Bestepadel.nl

Goedkope Padel Rackets Kopen? 7 beste keuzes onder € 70,-

Goedkope padel rackets

Inhoudsopgave

BESTE KEUZE

Adidas drive 3.1

ADIDAS DRIVE 3.1

De Adidas Drive is overall de beste keuze als je op zoek bent naar goedkope padel rackets.

BESTE PRIJS

HEAD FLASH 2022

De Head Flash is de goedkoopste van onze vergelijking. En fijn voor de beginnende padel speler.

BESTE PERFORMANCE

Bullpadel indiga

BULLPADEL INDIGO

De Bullpadel is wat meer voor de wat gevorderde speler. Door zijn druppelvormig blad is hij wat minder vergevingsgezind.

Ben je op zoek naar goedkope padel rackets? Wij hebben de 7 beste keuzes voor je op een rij gezet, allemaal onder de € 70! Padel is een steeds populairder wordende sport, en daarom is het belangrijk om goed te investeren in je padel racket. 

Gelukkig zijn er genoeg opties als je op zoek bent naar een voordelig model. In dit artikel bespreken we verschillende modellen rackets, van betaalbare merken

Adidas Drive 3.1

Het eerste racket die we benoemen is de Adidas Drive 3.1. Het racket is gemaakt van glasvezel, zowel het frame als het blad. De kern is van EVA-Soft rubber en zorgt voor een verbeterde controle en meer comfort in uw slagen.

Dit racket heeft een ronde vorm en een grote sweet spot voor extra slagkracht. Het kost slechts rond de € 65,- en is beschikbaar in meerdere kleuren.

Puma Solar Court

Als tweede optie hebben we de Puma Solar Court Padel. Het racket van Puma is gemaakt van glasvezel en heeft een grote sweet spot voor meer controle en kracht in je slagen. De vorm van het blad is druppelvormig en het racket weegt ongeveer 360-380 gram.

Het blad is ontworpen met Shock Dispersion technologie, waardoor trillingen worden verminderd en je comfort tijdens het spelen wordt verbeterd. Ook dit padel racket kost slechts ongeveer € 63,-.

Tecnifibre Wall Master 360

Een volgende optie is het Tecnifibre Wall Master 360 Padel racket. Het frame van dit racket is gemaakt van graphiet en heeft een groot blad met een ronde vorm. Het weegt ongeveer 355 – 365 gram.

Het blad bevat ook technologieën voor extra slagkracht en comfort, zoals de X-Tra Feel Soft technologie voor minimale trillingen bij impact, en de O-Box technologie voor extra sweet spot. Dit Tecnifibre Padel racket kost ongeveer € 60,-.

Dunlop Rapid Control 3.0

Vervolgens hebben we de Dunlop Rapid Control Padel met een 3.0 technologie voor extra controle en slagkracht. Het frame van dit racket is gemaakt van graphite en bevat parallel luchtgaten voor constanter te spelen. Het blad is rondvormig en heeft een grote sweetspot .

De ronde vorm in combinatie met het gewicht (350 – 365 gram) maakt dit racket ideaal om met veel controle te spelen. Het racket kost ongeveer € 60,-.

Head Flash

We kunnen ook de Head Flash Padel aanraden. Het frame van dit racket is gemaakt van glasvezel en heeft een Power Foam technologie voor krachtige slagen. Het blad is druppelvormig en heeft een grote sweetspot.

Het racket weegt ongeveer 360 gram, wat ideaal is om mee te spelen met veel controle en kracht. Deze Padel van Head kost ongeveer € 60,-.

Drop Shot Kibo 3.0

Een andere optie is de DROP SHOT KIBO Padel met een 3.0 technologie voor betere controle en kracht in je slagen. Het frame van dit racket is gemaakt van glasvezel, terwijl het blad een ronde vorm en een grote sweet spot heeft.

Dit racket heeft ook de Silcone Grip Channel voor betere handling en comfort tijdens het spelen. Deze DROP SHOT Padel kost ongeveer €55.

Bullpadel Indiga Power

Last but not least, de BULLPADEL INDIGA POWER Padel met een glasvezel frame en druppelvormig blad. Dit racket bevat Power Foam technologie voor meer power in je slagen en heeft een grote sweet spot. Carbon Tube technologie is verwerkt in de frameconstructie. Dit betekent dat in de frameconstructie een carbonbuis is verwerkt, waardoor het frame sterk en duurzaam is.

Het heeft ook de Air Tear technologie voor minimale trillingen bij impact, en Opti Touch technologie voor een betere handling. Dit padelracket kost ongeveer €60.

Wil je goedkope padel rackets kopen? We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om de perfecte keuze binnen je budget te vinden! Veel shopplezier en speelplezier! 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
BESTE KEUZE
BESTE PRIJS
BESTE PERFORMANCE

Inhoudsopgave